logo despina lines

Poboljšaj svoju web stranicu


U današnje digitalno doba, imati web stranicu više nije luksuz već nužnost.

Često me klijenti pitaju, kako da dođem na prvu Google stranicu?

poboljšaj web stranicu

Sama izrada web stranice nije dovoljna; važno je da vaša stranica bude optimizirana kako bi privukla posjetitelje i potaknula ih na angažman.

U ovom blogu, pišem vam savjete kako optimizirati svoju web stranicu za bolje performanse i veći angažman klijenata.

Poboljšati brzinu učitavanja stranice

Brzina učitavanja web stranice igra važnu ulogu u korisničkom iskustvu. Spore stranice mogu odbiti posjetitelje i negativno utjecati na SEO.


Optimiziraj slike: smanji veličinu slika bez gubitka kvalitete koristeći alate poput TinyPNG ili JPEGmini. Kompresija slika može značajno smanjiti vrijeme učitavanja.

Koristi caching: implementirajte caching kako bi se ponovnim posjetiteljima brže učitavala stranica. To možeš napraviti putem pluginova ako koristite CMS kao što je WordPress.

Koristiti responsivan dizajn

Većina ljudi pristupa web stranicama putem mobilnih uređaja, zato je važno da tvoja web stranica bude prilagođena različitim veličinama ekrana.

Responsivan dizajn osigurava da web stranica izgleda dobro i funkcionira ispravno na svim uređajima, od pametnih telefona do desktop verzija. T

Koristi alate poput Google Mobile-Friendly Test da bi provjerila kako stranica izgleda na različitim uređajima.

Optimizirati za SEO

Optimizacija za tražilice (SEO) pomaže da web stranica bude vidljiva na tražilicama kao što su Google i Bing.

Tu je nekoliko osnovnih SEO praksi:

istraži relevantne ključne riječi za vaš biznis i integriraj ih u naslove, meta opise i sadržaj.

Napiši visokokvalitetan sadržaj koji dodaje vrijednost tvojim posjetiteljima.

Redovito ažuriraj blog s korisnim i relevantnim člancima.

Koristi interne linkove za povezivanje različitih dijelova stranice i vanjske linkove za povezivanje s relevantnim i visokokvalitetnim izvorima.

Napravi jednostavnu navigaciju

Jednostavna i intuitivna navigacija pomaže posjetiteljima da lako pronađu informacije koje traže.

Organiziraj svoj sadržaj u logične kategorije i koristi jasne oznake za navigacijske linkove. Razvrstaj sadržaj u jasne i logične kategorije koje olakšavaju navigaciju.

Ne zaboravi na pozive na akciju (CTA)

Pozivi na akciju (CTA) su ključni za poticanje posjetitelja na angažman.

Bez obzira želite li da posjetitelji preuzmu e-knjigu, prijave se na newsletter ili kontaktiraju te za konzultacije, tvoji CTA-ovi trebaju biti jasno vidljivi i privlačni.

Koristi klučne riječi i da svaki CTA vodi do relevantne stranice ili obrasca. CTA-ovi trebaju biti vizualno istaknuti i jasno komunicirati radnju koju želite da posjetitelji poduzmu. Koristi jasne, kratke i konkretne poruke koje posjetiteljima direktno govore što će dobiti ako kliknu na CTA.

Redovito ažurirati sadržaj

Novi sadržaj je važan za održavanje interesa tvojih posjetitelja i poboljšanje SEO-a.

Redovito ažuriraj svoj blog, dodaj nove projekte u portfolio i dijeli novosti o svom biznisu.

Također, dodavanje recenzija klijenata može potaknuti povjerenje kod kupaca i potaknuti ih na akciju za suradnju s tobom. Redovito objavljuj korisne i relevantne članke na blogu.

· · ·

 

 

 

 

Optimizacija web stranice zahtijeva vrijeme i trud, ali rezultati su vrijedni toga.

Bolja vidljivost na tražilicama, brže učitavanje stranice i veći angažman posjetitelja mogu značajno unaprijediti tvoj biznis.

Nadam se da će ti ovi savjeti pomoći da poboljšaš svoju web stranicu i ostvariš svoje biznis ciljeve.

Ako ti se sve ovo čini previše informacija ili jednostavno nemaš vremena za sve ove korake, slobodno mi se javi s povjerenjem.

Specijalizirala samo se za dizajn, stvaranje i optimizaciju web stranica koje će tvom biznisu dati profesionalan i prepoznatljiv izgled.

Razumijem tvoje posebne potrebe i ciljeve, i tvoj brand pretvaram u emociju koja privlači idealne kupce. Radim s tobom korak po korak, od početne konzultacije do posljednjeg dizajna, kako bih ti osigurala da svaki detalj odražava tvoju viziju i brand. Bez obzira trebaš li pomoć s izradom novog logotipa, redizajnom postojeće web stranice ili cjelokupnim vizualnim identitetom, tu sam da ti pružim podršku i stručnost.